Healy World

Wat ben ik toch dankbaar voor mijn Healy! Voor mij is de Healy een krachtig middel om mijzelf te ondersteunen met de juiste frequenties, waardoor ik meer en meer in mijn kracht kom. Het ondersteunt mijn immuunsysteem, ik herstel sneller van inspanningen en slaap beter. Ik kan beter prikkels verwerken en de Healy geeft snel een positieve flow.

Healy Fequentie Techniek ~ Ander leven nu

Een draagbaar medisch apparaat voor Gezondheid · Welzijn · Balans
Wie vindt het niet geweldig om zich gezond en goed te voelen! Per slot van rekening is een gezond lichaam en een gezonde geest waarschijnlijk het belangrijkst voor geluk en levenskwaliteit! Maar gezondheid mag je niet als vanzelfsprekend beschouwen, en bovendien betekent gezondheid voor iedereen iets anders: ben je op zoek naar alternatieve manieren om pijntjes of ongemak te verbeteren? Of wil je de balans tussen je lichaam, geest en ziel herstellen? Meer vreugde en vitaliteit ervaren en je gevoel van welzijn te verbeteren? De Healy is gecreëerd om je te helpen bij het bereiken van deze doelen. Healy met de TimeWaver-technologie is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen, dat op het lichaam kan worden gedragen. Het apparaat is bedoeld voor het stimuleren van bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties. Dit kleine maar extreem veelzijdige apparaat biedt frequentieprogramma’s voor alle belangrijke levensgebieden: het bevordert vitaliteit, welzijn en balans! Healy biedt toepassingen die je helpen om in vorm te blijven en om pijn te verzachten. Het apparaat kan je ondersteunen in stresssituaties gedurende de dag, helpen om gemakkelijker te herstellen en ervoor zorgen dat je ‘s nachts beter slaapt. Healy kan je helpen bij het verhogen van je vitaliteit, kan je stroming van levensenergie verbeteren en kan je energiereserves activeren. De toepassingen van de Healy werken in het bio-energetische veld van je lichaam en zijn gebaseerd op vele jaren ervaring van Nuno Nina en van ons netwerk van therapeuten

Healy is een medisch gecertificeerde wearable die makkelijk te gebruiken is en zeer uniek is in wat het doet voor je.

De wetenschappelijke benadering
In de geneeskunde is het belangrijk dat de werkzaamheid op feiten is gebaseerd, door wetenschappelijk bewezen ontwikkelingen en een overtuigend aantal publicaties. Frequentietoepassingen zijn ontwikkeld tijdens tientallen jaren van onderzoek door behandelaars en wetenschappers. De veiligheid van deze methode is bewezen door vele studies en tientallen jaren ervaring, die zijn bewezen door duizenden toepassingen door therapeuten. Met name twee wetenschappers hebben vele jaren geleden de basis gelegd voor het werk op dit gebied:

Prof. Robert O. Becker
Orthopedisch chirurg en expertonderzoeker op het gebied van elektrotherapie, auteur van de Body Electric geschreven in 1985. Professor
Becker gaf college aan de University of Syracuse in de staat New York. Hij was een van de eerste wetenschappers die al in 1975 openbaar wees op de gevaren van elektrosmog. Zijn belangrijkste onderzoeksgebied was de regeneratie van organen en orgaansystemen door het gebruiken van de lichaamseigen bio-elektromagnetische fenomenen.

Prof. Bjorn Nordenstrom
Prof. Bjorn Nordenstrom is emeritus professor in de radiologie aan het Karolinska Institute in Zweden. Hij was lid van het Nobelprijscomité voor geneeskunde. In zijn boek “Biologically Closed Electric Circuits” beschrijft professor Nordenstrom een bio-elektrisch circuit in het lichaam, vergelijkbaar met bloed- of lymfecirculatie.
Onderzoek door Prof. R. Becker en Prof. B  Nordenstrom suggereert dat vele aandoeningen het gevolg kunnen zijn van problemen met de celmembraanspanning. ( Het verschil in spanning tussen de cel binnenzijde en de cel tussenruimte). De juiste of onjuiste potentiaalhoeveelheid is vervolgens verantwoordelijk voor een gezond of ongezond cel metabolisme.

Gezonde cellen – Gezonde lichamen.

Het functionele principe van de Healy is gebaseerd op de theorie van Becker en Nordenstrom, die verklaart dat veel ziekten of disfuncties in het lichaam worden veroorzaakt door een onnatuurlijk verlaagde celmembraanspanning. Dit betekent dat het spanningsverschil tussen de cel binnenzijde en de cel tussenruimte te laag is. Een gezonde cel toont een waarde van ongeveer -70 mV of millivolt. Een lager spanningspotentiaal dan deze normale (fysiologische) waarde leidt tot een verstoord cel metabolisme en resulteert vaak in verschillende ziekten en gezondheidsproblemen.

Licht & mobiel
Healy is een medisch apparaat volgens EU-klasse IIa, dat is ontworpen als ‘wearable’, dat wil zeggen dat het op je kleding kan worden bevestigd. Het apparaat heeft een wisselwerking met je lichaam via elektroden die op de pols, als oorclip of als kleefelektroden worden gedragen. Bij de bescherming programma’s heb je in principe geen elektroden nodig. Je kunt de Healy dus gewoon in je broek of borstzak dragen of aan een blouse bevestigen.
Een van de redenen dat Healy zo klein en licht is, is het feit dat de smartphone van de gebruiker dient als scherm, geheugen en besturingseenheid. Op die manier hoef je niets mee te dragen dat al in je telefoon aanwezig is.
Je hoeft de werking aan de binnenkant van de Healy niet te begrijpen om plezier te hebben van de effecten!

Frequentietherapie
De Healy is ontworpen om de cel spanning terug te brengen naar het gezonde (fysiologische) bereik, door het introduceren van elektrische stroom in het lichaam. De stroomsterktes zijn zeer laag en liggen in het bereik van enkele microampères. Het belangrijkste criterium voor dit type therapie is dat de stroom wordt toegediend in de vorm van geschikte frequenties, vandaar dat deze therapie ook ‘frequentietherapie’ wordt genoemd.
Het werkelijke werkkapitaal bij frequentietherapie is de theorie van Nuno Nina, alsmede zijn ervaringen van welke frequenties nodig zijn voor welke aandoeningen. Healy bevat in zijn programma’s de kennis en ervaring van vele jaren praktijk met duizenden patiënten.
Het model zegt dus dat elektrische frequenties de taal vormen van de cel communicatie, ofwel de sleutel die verbindingen en functies in het lichaam opent.

Vrijwaring: De Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden nog niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan nog niet wetenschappelijk is aangetoond.

Meer informatie:
Als je meer informatie over dit product wilt weten en hoe je member kunt worden van Healy World sta ik graag voor je klaar. Als ik je als member heb geregistreerd kun je vervolgens zelf je aankopen doen in de Healy shop als klant. Wil je met de Healy een eigen business opbouwen dan kan ik je hier ook verder in begeleiden