Aroma Freedom Technique ervaringen

Gefeliciteerd!! TROTS ben ik, dat ik Hetty van “Ander Leven met Essentiële oliën” heb mogen begeleiden in haar groei naar gecertificeerd Aroma Freedom Practitioner. Van Harte gefeliceteerd en ik wens je een heel mooie, groeiende, bloeiende praktijk toe!
Hermien, 24 juni 2019

Jorien 16 juni 2019
Kort geleden heb ik van Hetty een Aroma Freedom Technique sessie mogen ontvangen. Een prachtig ondersteunende manier, met etherische oliën van Young Living, om emoties te transformeren en hartsverlangen te realiseren. Ik heb Hetty’s begeleiding in dit proces als heel warm, liefdevol en kundig ervaren! Nogmaals Hartelijk bedankt Hetty!!!💚🤩🌺

Monique 5 juni 2019
Vlak voor mijn vakantie mocht ik van Hetty een AFT sessie ontvangen. Met behulp van een zelfgekozen pose cq houding en de heerlijke oliën kwam ik tenslotte uit bij onderstaand beeld. Ooit lang geleden😊😎op een mooie vakantieplek in een amfitheater met robuuste stoel kwam deze pose vanzelf naar boven en voerde ik haar ter plekke uit😂😂. Dacht in eerste instantie toen nog hahaha heb je hoogmoedswaan? Tja nu tijdens deze sessie kwam deze pose weer naar voren samen met Joy en had vervolgens geen beperkende gedachtes meer, het tegenovergestelde heb ik ervaren… vrijheid, mijn plek in alle grootsheid en overvloed mogen innemen. Hetty het was gezellig om dit met jou te kunnen ervaren en vooral het plezier met elkaar was top. Mooi begeleid Hetty. En dank je wel lieve Joy 🙏🌈🐾💕

Petra 2 juli 2019
Wat een verrassing: Daar krijg ik zomaar een passiebloem plant voor mijn certificering Aroma Freedom Techniek, van iemand die een sessie van mij heeft gekregen en dat als zeer waardevol heeft ervaren. Heel symbolisch haar intentie is om mijn passie te leven.😍💖

 

Rolien 29 mei 2019
Vorige week van Hetty Roest een Aroma Freedom Technique oefening gedaan. Stap voor stap mijn doel gesteld met behulp van de Memory Release Blend. Wat was het bijzonder te ervaren wat mijn blokkade is om een doel te bereiken. Als je dit weet kan je er ook iets doen. Dank je wel Hetty dat je mij daar in wil begeleiden. De affirmatie oefening heb ik geleerd zodat ik zelf verder kan samen met de, limoen olie.

Fredy 15 mei 2019
Een intensieve therapie waarbij de reukzin wordt gestimuleerd en onder andere creativiteit een extra impuls krijgt. Een aanrader voor als je vast zit met een creatief project.

Innerlijke Bevrijding ervaringen

Als onderdeel van de opleiding tot professioneel begeleider Innerlijk Bevrijding doe ik meerdere sessies met cliënten waaronder hier een aantal ervaringen.

Voor meer informatie over wat deze opleiding betreft verwijs ik je graag door naar de website van Arjen Slijp: De Innerlijke Bevrijding

Fredy 19 dec 2019

Een mooie ervaring waarin je tools krijgt aangereikt die je bewust maken van je eigen kracht en je dieper doen graven in jezelf naar antwoorden op al je vragen.

Bianka: 27 dec. 2019
Via Zoom heb ik een sessie met Hetty gehad over de Innerlijke Bevrijding. Het is een prachtige ervaring. Hetty laat je op een rustige, liefdevolle manier eerst bij jezelf komen op een eenvoudige maar hele krachtige manier. Ondanks dat het dus een sessie via de computer is, voelt ze heel goed met je mee. Ik heb met haar een sessie gehad over het thema loslaten. Ze laat me zelf zoeken naar antwoorden en oplossingen als dat lukt en geeft suggesties als ik het idee heb dat ik vastloop. Het is heel mooi om dan te ervaren hoe een soort gevoel van onrust en twijfel ineens oplost en er ruimte is en inzicht. Echt bevrijd van een stukje last waar je je niet bewust van bent. Als de sessie is afgelopen zegt ze: en blijf lekker bij deze positieve energie. En dat is inderdaad wat ik ervaar, energie om er vervolgens iets moois mee te doen. Dankjewel Hetty, voor deze waardevolle ervaring. Op naar nog meer bevrijding, stap voor stap!

Marian 1 februari 2020
Een sessie Innerlijke Bevrijding van Hetty gehad en het resultaat mocht er zijn. Ik kwam tijdens de sessie al snel op oud zeer en door de goede begeleiding van Hetty ben ik er niet voor weggelopen maar er doorheen gegaan en voelde me later echt bevrijd. Weer wat meer ruimte voor positiviteit in mijn rugzakje 😊

Jorien 6 februari 2020
En ik bedank jou nogmaals voor je prettige, zachte, invoelende én daadkrachtige begeleiding! Als ik stagneer weet ik je te vinden!

Wouter 5 maart 2020

Ik vond het best spannend om zo de eerste keer de innerlijke bevrijding te ondergaan. Had daarvoor wel al het boek gelezen van Arjen Slijp, dus ik wist wel enigszins hoe het ging, maar dat is toch anders dan het zelf ondergaan van het proces.

Ik vond het een bijzondere ervaring om zo contact te maken met mijn diepere emoties onder de professionele en zachte begeleiding van Hetty. Ik voelde mij geen moment onveilig en durfde me kwetsbaar te tonen tijdens het proces. Omdat Hetty mij heel goed stapje voor stapje door het proces heen loodste kon ik goed tot de diepere kern komen. Dit heeft mij geïnspireerd om daar zelf ook mee aan de slag te gaan en wellicht nog een keer een sessie met Hetty te doen. Zeker aan te raden en inzichtgevend!