AFT banner ~ Ander leven nu

Aroma Freedom Technique met Young Living Essentiele oliën  

Met de Aroma Freedom Technique, ontwikkeld door klinisch Psycholoog Benjamin Perkins, identificeer je negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen die het behalen van je dromen en doelen in de weg staan. De AFT bestaat uit een aantal stappen. Tijdens het proces verwerk je negatieve gedachten en gevoelens en herinneringen los en laat je deze los. Dit wordt gaandeweg vervangen door nieuwe inzichten en een positieve mindset. Essentiële oliën spelen een belangrijke rol in dit proces. Met deze oliën kun je emotionele energie in een positieve richting laten stromen. Je komt dichterbij jezelf, zodat je je vrij voelt het leven te creëren dat je verlangt en verdient. 
Bij AFT maak je gebruik van de essentiële oliën van Young Living. Deze zijn nodig om een permanente verandering tot stand te brengen in hoe je jezelf en de wereld ziet.


Wanneer gebruik je de Aroma Freedom Technique?

Waar kun je de Aroma Freedom techniek voor inzetten. Ik noem een aantal voorbeelden:

– Helderheid krijgen over jouw pad
– Hoog gevoeligheid
– Luisteren naar je intuïtie
– Prestatie – werkdruk
– Faalangst

Dit zijn enkele voorbeelden maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Binnen de Aroma Freedom Techniek zijn er verschillende technieken:

– Aroma Reset
– Aroma Boost
– Aroma Freedom Technique
– The Memory Resolutions Technique

Wat is Aroma Reset Technique?

Dit is een eenvoudige manier om de negatieve gedachten en gevoelens in het heden los te laten met betrekking tot een bepaalde situatie. Doordat je je richt op hoe de situatie je beïnvloedt en het ruiken van de etherische oliën, stel je je brein opnieuw in. Weer terug naar de gevoelens van vrijheid en eenheid zodat het helder voor je wordt wat je volgende stap zal zijn.

Wat is Aroma Boost Technique?

Als je denkt over het hoe verleden, heden en de toekomst ons beïnvloeden, kun je je jezelf voorstellen als een boom

– De gedachten die je over jezelf en de wereld hebt gevormd, vormen de basis van je identiteit. Als je aan het verleden denkt, voel je je dan angstig of dankbaar? Beschaamd of trots? Bang of tevreden?
– Je huidige situatie is als de stam en bladeren van de boom – hoe je staat in relatie tot actuele gebeurtenissen en projecten (stam) en de zorg die je ontvangt van mensen en gebeurtenissen om je heen (bladeren). Voel je een onderlinge uitwisseling van energie met de wereld om je heen, of voelt je je afgesneden, alleen of geïsoleerd?
– Je toekomstige verwachtingen, dromen en vooruitzichten zijn als de vruchten van de boom. Ze zijn waar je nu aan “werkt”, wat later “vruchten zal afwerpen”. Oogst je fruit of is je leven ‘vruchteloos’? Ben je enthousiast over een project waaraan je werkt, een doel dat je nastreeft, of stroomt het niet?
Ons model van Aroma Freedom is een spiegel van deze ‘Tree of Time’. We gaan naadloos heen en weer tussen Verleden, Heden en Toekomst om de plekken waar we vast kwamen te zitten, te ontspannen en vrijheid te creëren voor onze toekomstige inspanningen.

Eigenlijk creëert ons werk in het verleden een ‘nieuw’ verleden – ons werk in het heden creëert een ‘nieuw’ heden en ons werk in de toekomst creëert een ‘nieuwe’ toekomst.