Coachen met de MIR-methode

Wat is de MIR-Methode®?

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.

Voor wie is de MIR-Methode® bedoeld?

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

De MIR-Methode zelf doen

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo voor de hele uitleg. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Meld je op de website van de MIR-Methode aan voor de gratis tipmailtjes om je erbij te ondersteunen.

Ik help je graag

Ik help je graag op weg met behulp van de MIR-Methode coaching. MIR-Methode Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij je samen met mij werkt aan een persoonlijk doel of probleem. Coaching helpt je zelfbewuster te worden en om het beste uit jezelf naar voren te halen. Je wordt geconfronteerd met je eigengedrag, geprikkeld en uitgedaagd. MIR-Methode Coaching gaat ervan uit dat je zelf weet waar je basisbehoeften, kracht en inspiratiebronnen liggen.  Coaching helpt je om stil te staan bij vragen als: wie ben ik?  Wat wil ik?  Wat zijn mijn wensen en dromen? En bovendien geeft coaching een versnelling aan je ontwikkeling.

Niet geloven, gewoon doen

Mireille: “Het is niet nodig dat je hierin gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.

Gezond verstand gebruiken

De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychiatrische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.

Uitgebreide informatie is te vinden op de website van de MIR-Methode

www.mirmethode.nl